14.00 - 16.00 uur

Info-middag: Een goede start voor je baby
Over zwangerschap, geboorte en de werking van primaire reflexen
24 november 2018
14.00 - 16.00 uur

Wil jij meer weten over de gezonde en natuurlijke ontwikkeling van je baby? Heb je zorgen over hoe jouw baby zich ontwikkelt? Of ben je zwanger en wens je je baby de beste start die er is? Dan is deze informatie-middag iets voor jou!

In deze informatiebijeenkomst breng ik al mijn kennis en ervaring als ontwikkelingstherapeut en zwangerschaps / geboortecoach (Doula) samen. Ik neem je mee in een reis door het lichaam, in de wereld van de primaire reflexen en hun belangrijke werking en betekenis voor de ontwikkeling van je kind. Aan het einde van de avond weet je beter waar je op moet letten als het gaat om de ontwikkeling van je kind en bij welke signalen je actie moet ondernemen.  

Het programma

In mijn praktijk ontmoet ik veel kinderen die een moeizame levensstart hebben gehad, dan wel mijlpalen in hun eerste levensjaar hebben overgeslagen. Hoe kan het dat dit zo'n grote invloed heeft op hun latere ontwikkeling? Wat is de relatie tussen de manier waarop je geboren wordt en het ontstaan van leer- en gedragsproblemen later? En over welke dingen hoef jij je als ouder nou geen zorgen te maken als het gaat om de ontwikkeling van je kind?

Aan bod komen:
- waarom de manier waarop je wordt geboren zoveel invloed heeft
- waarom te vroeg geboren kinderen gevoeliger zijn voor problemen later 
- hoe de natuurlijke ontwikkeling van je baby eruit ziet
- waarom kruipen zo belangrijk is 
- hoe je de ontwikkeling van je baby optimaal kunt ondersteunen (en wat NIET te doen)
- wat MNRI Reflexintegratie kan betekenen bij vroeggeboorte en ontwikkelingsproblemen

babybuik
Deze informatiemiddag is bedoeld voor aanstaande ouders en papa's en mama's die zich zorgen maken over de ontwikkeling van hun baby of jonge kind. 

De bijeenkomst vindt plaats in praktijk Ademruimte, Vuurvlindertje erf 8 in Capelle aan den IJssel. 13.45 uur inloop, 14.00 uur start, de middag wordt rond 16.00 afgesloten.

De kosten bedragen 10 euro per persoon. Het aantal plaatsen is beperkt en vooraf opgeven is noodzakelijk. 

Ademruimte - Voor rust en ruimte in lichaam en leven 

{likebtn}Terug

 

 

 

 

Op de hoogte blijven? Vul hier je e-mailadres in.