Tarieven

DSC 0421 webKennismaking: gratis
(Telefonisch)

Reguliere behandeling: 100 euro
(90 minuten)

Begeleidingstraject van 5 sessies: 475 euro

Volledig MNRI® Protocol: 145 euro
- Trauma en stress release behandeling
(120 minuten)

Lezingen en voorlichting: zie cursusagenda

Workshops op locatie: in overleg

Alle bedragen zijn inclusief 21% BTW. Als je ondernemer bent, zijn de bedragen exclusief BTW.

Je hebt geen verwijzing nodig van de huisarts om een afspraak te maken. Ook gaan de consulten van Ademruimte niet ten koste van het eigen risico.


Logo BATCIk ben als Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut aangesloten bij beroepsorganisatie BATC. Dat betekent dat ik werk volgens de vijf natuurgerichte principes. Klik hier voor meer informatie.

Staat jouw verzekering er niet bij? 
Hier vind je meer mogelijkheden tot vergoeding.


Locatie

De praktijk bevindt zich aan het Vuurvlindertje erf 8 in Capelle aan den IJssel, wijk Capelle Schollevaar. De praktijk huist naast het Schollebos, het grote stadspark van Capelle aan den IJssel. Na een sessie kun je hier nog genieten van een rustige wandeling of van een kopje koffie of thee in het pannenkoekenhuis (gesloten op maandag).

Afspraken

Afspraken zijn mogelijk dagelijks vanaf 11 uur 's ochtends tot 20 uur 's avonds.


Verplaatsing en annulering

Als je een afspraak maakt, reserveer ik mijn tijd en ruimte. Mocht je een afspraak willen verplaatsen of annuleren, dan kan dat tot 48 uur van tevoren. Daarna worden de volledige sessiekosten in rekening gebracht.

Betaling

De sessies worden contant afgerekend of kunnen ter plekke via mobiel internetbankieren worden voldaan. Het is niet mogelijk om in de praktijk te pinnen. Na iedere sessie ontvang je een factuur. Deze kun je indienen bij de zorgverzekering, mits je hiervoor verzekerd bent.

Als je kiest voor een begeleidingstraject van 5 sessies, betaal je deze vooruit. Na iedere sessie ontvang je een factuur. Deze serie van 5 sessies is 6 maanden geldig. 

Ademruimte - Voor rust en ruimte in lichaam en leven