Helende Kindermassage

2 vlindersSamen genieten van rust en ontspanning. Woordenloos helen door liefdevol ontmoeten. 


De workshop Helende Kindermassage doe je samen met je kind. Je leert een aantal ontspannende massagetechnieken waarmee de band tussen jouw en je kind wordt verstevigd. Een helende ervaring voor beiden, waarin jullie een gezamenlijk rustpunt kunnen vinden en kunnen loskomen van de turbulentie van het dagelijks leven.


Ervaringen van ouders

DSCN3741 web"De verwondering emotioneerde mij, zo'n prachtig kind dat aangeraakt mag worden!"

"Alles klopt! De sfeer, warmte, geuren, je stem en rust, de tijd die we overal voor nemen, de intense verbinding met je kind, de mooie structuur van de workshop, de lekkere thee & hapjes, de ruimte, de kleuren, de aandacht, je liefde. Alles klopt. Wat was het fijn!"

"Mooi! Het contact met elkaar, fijn en rustgevend. Ik realiseer me dat ik vaker een dergelijk stiltemoment met mijn kind moet nemen!"

"Een moment van rust en ontspanning, een cadeau voor ons allebei!"

"Liefdevolle, wijze en kordate professionele begeleiding door Ellen. Warm welkom, met oog voor moeder & kind!"


Over de workshop

DSCN3736 web gesneden2Kinderen die regelmatig gemasseerd worden kunnen beter groeien, leren en slapen. Kindermassage helpt ook tegen faalangst, stress, hoofdpijn, buikpijn en concentratie-problemen. En niet te vergeten: je kind masseren is leuk en ook voor jezelf rustgevend! Dit ontspannen moment van samen versterkt de band tussen jou en je kind.

Deze workshop doe je samen met je kind. Je leert als ouder enkele ontspannende technieken voor voeten en hoofd. Daarnaast leer je om vanuit liefdevolle aandacht aanwezig te zijn in het contact met je kind en te voelen wat zijn of haar lichaam nodig heeft. 

De technieken die je leert zijn afkomstig uit de Mindfulness, Integratieve Massage en Rebalancing. Ik heb deze op basis met mijn ervaring met het werken met kinderen in mijn praktijk afgestemd op het kinderlichaam. 

De kosten van deze workshop bedraagt 50 euro per duo (ouder en kind). Dit is inclusief het lesmateriaal en een flesje massage-olie voor de massages thuis. Er wordt gewerkt in kleine groepen, zodat er veel persoonlijke aandacht is en er in een rustige sfeer kan worden gewerkt (maximaal 3 ouder - kind koppels).

De workshop is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Privéles is ook mogelijk voor kinderen van alle leeftijden.

De cursus vindt plaats op de locatie van praktijk Ademruimte in Capelle aan den IJssel. De cursus wordt regelmatig georganiseerd, dus hou de agenda in de gaten.

Terug


Ademruimte - Voor rust en ruimte in lichaam en leven